Byggnadsfirma Conny Johansson

Stockholms län

Information

700611-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Byggnadsfirma Conny Johansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsfirma Conny Johansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Byggnadsfirma Conny Johansson finns i.

Byggnadsfirma Conny Johansson har varit registrerat sedan 2003-06-17 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsfirma Conny Johansson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Byggnadsfirma Conny Johansson är och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Byggnadsfirma Conny Johansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsfirma Conny Johansson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bygg- och snickeri samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsfirma Conny Johansson och det är Johansson, Hans Conny som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,