Saltskogs Spel & Video

Stockholms län

Information

691205-XXXX är organisationsnummer för företaget Saltskogs Spel & Video. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Saltskogs Spel & Video är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Saltskogs Spel & Video finns i.

Saltskogs Spel & Video har varit registrerat sedan 2000-02-21 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Saltskogs Spel & Video så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

Saltskogs Spel & Video är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Saltskogs Spel & Video är följande:

Vill ni komma i kontakt med Saltskogs Spel & Video så kan ni göra det på telefon genom 08-55065363 eller genom brev på följande adress:

Video, godis, spel, minilivs samt servering.

Det finns olika personer som har en koppling med Saltskogs Spel & Video och det är Mardo, Adel som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,