Järna Systemkonsult

Stockholms län

Information

690612-XXXX är organisationsnummer för bolaget Järna Systemkonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Järna Systemkonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Järna Systemkonsult finns i.

Järna Systemkonsult har varit registrerat sedan 2006-10-18 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Järna Systemkonsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Järna Systemkonsult är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Järna Systemkonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Järna Systemkonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsult inom programmering av styrsystem, kontrollsystem och databaser.

Det finns olika personer som har en koppling med Järna Systemkonsult och det är Skog, Per David som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,