patrik sundling mat&dryckkonsult

Stockholms län

Information

patrik sundling mat&dryckkonsult är ett bolag som finns i Södertälje. I patrik sundling mat&dryckkonsult finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundling, Jan Patrik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med patrik sundling mat&dryckkonsult så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå patrik sundling mat&dryckkonsult på telefon 070-7136208.

Konsultverksamhet inom mat och dryck, dvs catering, rådgivning, provningar, utbildning samt skapande av skrivelser och bilder av olika slag.

Idag är patrik sundling mat&dryckkonsult av bolagstypen Enskild firma.

patrik sundling mat&dryckkonsult är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

patrik sundling mat&dryckkonsult innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-25 och patrik sundling mat&dryckkonsult är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för patrik sundling mat&dryckkonsult så är det följande:

patrik sundling mat&dryckkonsult har 680722-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.