P-E's Assistans & Allservice

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Enskild firma som heter P-E's Assistans & Allservice. Det finns flera verksamheter som liknar P-E's Assistans & Allservice i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

P-E's Assistans & Allservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-01-18 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-01-13 så har P-E's Assistans & Allservice varit registrerat och sedan 2003-01-18 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är P-E's Assistans & Allservice och det finns fler verksamheter som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med P-E's Assistans & Allservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med P-E's Assistans & Allservice så kan ni göra det på 0280-22516.

Personlig assistent. Hemtjänst. Byggnation och fastighetsservice. Konsult inom frågor rörande byggnad, fastighetsservice och social omsorg.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eriksson, Sven Per-Erik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

P-E's Assistans & Allservice har 680619-XXXX som sitt organisationsnummer.