Cilt Musikproduktion

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och Cilt Musikproduktion är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Cilt Musikproduktion är ett av dem. Statusen för Cilt Musikproduktion är att Bolaget är aktivt.

Cilt Musikproduktion är ett Enskild firma och skapades 2001-01-22. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Cilt Musikproduktion ska trivas.

Cilt Musikproduktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Musiklärare, musiker. handel med musikinstrument. festarrangemang

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cilt Musikproduktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-16.

Idag är Cilt Musikproduktion och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Cilt Musikproduktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55062125.

.

De som är på något sätt har med Cilt Musikproduktion är Cilthe, Nils Tommy som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Cilt Musikproduktion har 680610-XXXX som sitt organisationsnummer.