Annika Karlssons Salong

Stockholms län

Information

Annika Karlssons Salong hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Annika Karlssons Salong finns. I Södertälje så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Annika Karlssons Salong tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Annika Karlssons Salong har haft sedan 1994-01-01. Annika Karlssons Salong har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Annika Karlssons Salong så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Annika Karlssons Salong har idag 670819-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Annika Karlssons Salong

Frisering

I Annika Karlssons Salong så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Annica Britt Elisabeth som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .