Marline Salong

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och Marline Salong är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Marline Salong är ett av dem. Statusen för Marline Salong är att Bolaget är aktivt.

Marline Salong är ett Enskild firma och skapades 2008-12-04. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där företaget finns i jobbar för att företag som Marline Salong ska trivas.

Marline Salong är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07. I Södertälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriver ett system för individuell träning och figurformning med skräddarsydda kosthållnings- och träningsprogram för de som har behov av att minska i vikt och reducera figurmåtten. Till detta används elektroniskt datorstyrda träningssimulatorer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marline Salong är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Marline Salong och det finns flera företag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Marline Salong så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55067636.

.

De som är på något sätt har med Marline Salong är Melki, Pauline som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Marline Salong har 660710-XXXX som sitt organisationsnummer.