Råbergs Redovisning & Bokföring

Stockholms län

Information

651021-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Råbergs Redovisning & Bokföring. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Råbergs Redovisning & Bokföring är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Råbergs Redovisning & Bokföring finns i.

Råbergs Redovisning & Bokföring har varit registrerat sedan 2007-03-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Råbergs Redovisning & Bokföring så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-15.

Råbergs Redovisning & Bokföring är och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Råbergs Redovisning & Bokföring är följande:

Vill ni komma i kontakt med Råbergs Redovisning & Bokföring så kan ni göra det på telefon genom 073-0547654 eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänst inom redovisning och bokföring, samt annan administrativ närliggande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Råbergs Redovisning & Bokföring och det är Råberg, Eva Monica som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,