Trionic Hjälpmedel

Stockholms län

Information

Trionic Hjälpmedel är ett av många verksamheter som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Trionic Hjälpmedel finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Trionic Hjälpmedel är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-11-11.

Trionic Hjälpmedel som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-12-14. Men sedan 2004-11-11 så har Trionic Hjälpmedel varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trionic Hjälpmedel så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6803817.

Södertälje arbetar för att verksamheter som Trionic Hjälpmedel ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Trionic Hjälpmedel. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Produktutveckling, såsom konstruktion, innovation och industridesign av varor, främst inom hjälpmedelsbranschen för människor med fysisk och eller kognitiv funktionsnersättning.

Firmatecknare för Trionic Hjälpmedel är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trionic Hjälpmedel och det är följande personer, Kindberg, Stefan Einar som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Trionic Hjälpmedel är 641110-XXXX.