Faron taxi

Stockholms län

Information

640917-XXXX är organisationsnummer för bolaget Faron taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Faron taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Faron taxi finns i.

Faron taxi har varit registrerat sedan 2006-02-06 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Faron taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Faron taxi är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Faron taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Faron taxi så kan ni göra det på telefon genom 08-55037904 eller genom brev på följande adress:

Taxi och hårfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Faron taxi och det är Shahen, Mohamed Farid Youssef som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,