AIHs företagsservice

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och AIHs företagsservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AIHs företagsservice är ett av dem. Statusen för AIHs företagsservice är att Bolaget är aktivt.

AIHs företagsservice är ett Enskild firma och skapades 2003-01-30. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AIHs företagsservice ska trivas.

AIHs företagsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-27. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bokföring, löneutbetalning, momsredovisning, fakturering, kund och leverantörs-reskontra.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AIHs företagsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-27.

Idag är AIHs företagsservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med AIHs företagsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55039416.

.

De som är på något sätt har med AIHs företagsservice är Hammar, Annika Irene som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

AIHs företagsservice har 640704-XXXX som sitt organisationsnummer.