PHOTOGRAFEN JANNE SELENIUS

Stockholms län

Information

640122-XXXX är organisationsnummer för företaget PHOTOGRAFEN JANNE SELENIUS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PHOTOGRAFEN JANNE SELENIUS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som PHOTOGRAFEN JANNE SELENIUS finns i.

PHOTOGRAFEN JANNE SELENIUS har varit registrerat sedan 1992-10-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PHOTOGRAFEN JANNE SELENIUS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

PHOTOGRAFEN JANNE SELENIUS är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för PHOTOGRAFEN JANNE SELENIUS är följande:

Vill ni komma i kontakt med PHOTOGRAFEN JANNE SELENIUS så kan ni göra det på telefon genom 08-55098434 eller genom brev på följande adress:

Fotograferingsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PHOTOGRAFEN JANNE SELENIUS och det är SELENIUS, JAN HENRIK som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,