Micael Ohlsson Effektiv Marknadsföring

Stockholms län

Information

Micael Ohlsson Effektiv Marknadsföring är ett företag som finns i Södertälje. I Micael Ohlsson Effektiv Marknadsföring finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Sven Micael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Micael Ohlsson Effektiv Marknadsföring så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Micael Ohlsson Effektiv Marknadsföring på telefon 08-55093132.

Marknadsföring, reklam.

Idag är Micael Ohlsson Effektiv Marknadsföring av bolagstypen Enskild firma.

Micael Ohlsson Effektiv Marknadsföring är ett av många företag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Micael Ohlsson Effektiv Marknadsföring innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Micael Ohlsson Effektiv Marknadsföring är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Micael Ohlsson Effektiv Marknadsföring så är det följande:

Micael Ohlsson Effektiv Marknadsföring har 631221-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.