Dennis Ericsson Plattsättning

Stockholms län

Information

611222-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Dennis Ericsson Plattsättning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dennis Ericsson Plattsättning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Dennis Ericsson Plattsättning finns i.

Dennis Ericsson Plattsättning har varit registrerat sedan 1997-11-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dennis Ericsson Plattsättning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Dennis Ericsson Plattsättning är och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Dennis Ericsson Plattsättning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dennis Ericsson Plattsättning så kan ni göra det på telefon genom 08-55174488 eller genom brev på följande adress:

Allt inom kakel och klinker.

Det finns olika personer som har en koppling med Dennis Ericsson Plattsättning och det är Eriksson, Stig Åke Dennis som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,