KBTMETOD - Psykolog Lotta Kasche

Stockholms län

Information

KBTMETOD - Psykolog Lotta Kasche hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där KBTMETOD - Psykolog Lotta Kasche finns. I Södertälje så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. KBTMETOD - Psykolog Lotta Kasche tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket KBTMETOD - Psykolog Lotta Kasche har haft sedan 2003-09-25. KBTMETOD - Psykolog Lotta Kasche har funnits sedan och 2004-01-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KBTMETOD - Psykolog Lotta Kasche så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6527248.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

KBTMETOD - Psykolog Lotta Kasche har idag 610928-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för KBTMETOD - Psykolog Lotta Kasche

Kognitiv beteendeterapi, ledarskap, coaching, handledning.

I KBTMETOD - Psykolog Lotta Kasche så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kasche, Ann-Charlotte som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .