Fotograf o Firma Atle Hansen

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Enskild firma som heter Fotograf o Firma Atle Hansen. Det finns flera bolag som liknar Fotograf o Firma Atle Hansen i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Fotograf o Firma Atle Hansen är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-03-19 så har Fotograf o Firma Atle Hansen varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Fotograf o Firma Atle Hansen och det finns fler bolag som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Fotograf o Firma Atle Hansen så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fotograf o Firma Atle Hansen så kan ni göra det på 08-55012990.

Design och utveckling inom sport och konfektion. Fotografverksamhet. Bildbyrå. Konsultverksamhet inom bygg och fastighet. Sponsorverksamhet. Tränare inom idrott samt försäljning av textilier.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hansen, Geir Atle som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Fotograf o Firma Atle Hansen har 610325-XXXX som sitt organisationsnummer.