JANKET'S KONSTRUKTION

Stockholms län

Information

JANKET'S KONSTRUKTION är en verksamhet som finns i Södertälje. I JANKET'S KONSTRUKTION finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kogner, Jan Gunnar som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med JANKET'S KONSTRUKTION så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JANKET'S KONSTRUKTION på telefon 0156-13632.

Rit- och konstruktionsarbete, trä, plast och metallkonstruktion inom bil-, buss, flyg, filter, bygg, verkstadsindustrin. Trävaror, sågade och hyvlade. Snickeriarbeten, hus-, möbler och kajaker.

Idag är JANKET'S KONSTRUKTION av bolagstypen Enskild firma.

JANKET'S KONSTRUKTION är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JANKET'S KONSTRUKTION innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-25 och JANKET'S KONSTRUKTION är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-10-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JANKET'S KONSTRUKTION så är det följande:

JANKET'S KONSTRUKTION har 600405-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.